A használat tapasztalata Traugel

A betegek világszerte tapasztalták már a Trausgel jótékony hatását. Néhányan megosztják véleményüket a gél használatának tapasztalatairól.

A prágai Otakar Traugel gél használatában szerzett tapasztalat

tapasztalat TraugelTöbb mint 8 éve szenvedek térdízületi gyulladástól. Ez idő alatt különféle kenőcsöket, tablettákat, fizioterápiát használtam. Az orvos azt tanácsolta, hogy próbáljam ki az új Traugel gélt ízületi gyulladásra. Korábban nem tudtam róla semmit, elolvastam a véleményeket, tanulmányoztam az összetételt, a gél használatát. Vonzza a gyógyszer természetes összetétele és a könnyű használat. A gél bármilyen életkorban használható, sportolóknak ajánlott A gélt a gyártó hivatalos honlapján rendeltem meg. Puha tubusban árulva, kellemes illatú, gyorsan beszívódik az állaga.

2 hónapig rendszeresen bedörzsöltem a Traugel-et a térd környékére. Minden alkalmazás után csökkent a fájdalom, 10 nap múlva az ízület mozgékonysága megnőtt, a fájdalom jelentéktelenné vált. És egy hónappal később teljesen eltűntek. Röntgenvizsgálaton estem át, ami azt mutatta, hogy a kötő- és porcos szövetek növekedni kezdtek. Az orvos a kezelés folytatását javasolta még egy hónapig. Most már biztos vagyok benne, hogy megszűnt a járás közben jelentkező fájdalom, javult az ízületek mozgékonysága.

A gél használatát mindenkinek ajánlom, aki ízületi betegségben szenved, ahogy én is szoktam.