Vélemények erről: Traugel

 • Tamás
  A kezeim ízületeinek ízületi gyulladása nyugdíjba vonulásom után jelent meg. Sok orvosnál jártam, ajánlottak injekciókat, tablettákat, kenőcsöket, de az ízületek mozgékonysága csak romlott, már azt hittem, hogy teljesen elveszítem az önálló étkezési képességet is. Tanult a Traugel-ről! Ez egy igazi csoda! Néhány hónap alatt megfeledkeztem a betegségről.
  Traugel
 • Dániel
  A családunkban minden férfinak ízületi betegsége volt. Az orvosom azt javasolta, hogy korán kezdjem el a profilaxist. A Traugel tanácsot adta nekem. Azt mondta, hogy ez egy új eszköz, amelynek nincsenek analógjai. Évente kétszer használom profilaktikusan a gélt, és biztos vagyok benne, hogy megelőzhetem az ízületi betegségeket.
  Traugel
 • Petra
  Négy évvel ezelőtt rheumatoid arthritist diagnosztizáltak nálam. Hosszú ideig kezeltek tablettákkal és kenőcsökkel, de a megkönnyebbülés átmeneti volt, és az ízületek továbbra is összeomlottak. Egy új orvos tanácsolta, és azt javasolta, hogy próbáljam ki a traugel géllel történő kezelést. Egy hónapos kezelés után a fájdalom teljesen eltűnt, az ízületek mobilitása megnőtt.
  Traugel
 • Reka
  Szakmailag sportolok, ízületeim folyamatosan fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Éles fájdalmak voltak a vállízületben és a gerincben. Egy kolléga tanácsolta a Traugel-nek. Fájdalommentes voltam mindössze egy hét alatt, és visszatérhettem a munkába. Traugel sokat segített!
  Traugel
 • Reka
  Egy hónapja felmentem a lépcsőn és kificamodott a lábam. A vizsgálat eredményei szerint a térdízület elmozdulását és ínszakadást igazoltak. Egy barátom ajánlotta a Traugel-et, ennek az eszköznek a segítségével újra járok!
  Traugel
Felhasználói értékelés Traugel
4.1
12